Bathroom inspiration

Pasteller

Jeg er vild med forårets helt store trend; nemlig pastelfarverne. Jeg er altså faldet pladask for de fine nuancer, der minder mig om sol og is, og derfor ville jeg elske at springe ud i de fine nuancer – og gerne med en forårsjakke. Selv er jeg på udkig efter en kort bikerversion i enten lyserød eller blå, som jeg vil bruge til slidte jeans og sneakers. Jeg har fundet nogle gode bud, hvis nogle af Jer har lyst til at afprøve trenden! Nu vil jeg gå ud i solen og nyde Vesterbro. God søndag :)

I love pastel shades, and I wouldn’t mind a biker jacket in a beautiful pink or light blue colour now that spring has finally arrived. With a pair of boyfriend jeans, sneakers and cool sunnies it would be the perfect outfit for a city stroll. Now I will go enjoy the sun in beautiful Copenhagen. Have a nice sunday :) 

PicMonkey Collage

Pastel jackets

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bathroom inspiration