Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

DSC_0101-680x1205

Hej og velkommen til min blog Frirum. Jeg hedder Katrine og er 21 år gammel. Jeg er det, jeg vil kalde en kreativ sjæl, der elsker at fordybe mig i smukke ting. Baggrunden for min blog, er min store passion for mode, som efterhånden har fulgt mig i mange år, og som også vil komme til at fylde en del her på bloggen, eftersom jeg har arbejdet som modeassistent i forlagsbranchen. Æstetiker? Ja det kan man godt kalde mig, og det er lige præcis derfor, jeg har valgt at blogge. Jeg elsker at finde sjove detaljer ved alting, og er generelt en perfektionist, når det kommer til mig selv og mine omgivelser. Udover mode og trends, så elsker jeg boligindretning og design, antikviteter, arkitektur, kunst, historie og madlavning. Til august skal jeg forhåbentlig læse Designteknologi på KEA (Københavns Erhvervsakademi) eller Kunsthistorie på Københavns Universitet.

Jeg glæder mig til at blogge meget mere fremover, og I er velkommen til at læse med :-)

XO, Katrine 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?